Vandaag stond de wedstrijd tegen de toekomstige kampioen op het programma. Zelf hadden we geen al te sterke ploeg bij, dus we wisten meteen dat het alles behalve makkelijk zou worden vandaag!

In de eerste helft was het niet te merken dat Echt brecht bovenaan de rangschikking staat.. we speelden zelf goed mee, maar echte kansen konden we niet creeëren. Ook de bezoekende ploeg kwam niet tot uitgespeelde kansen, tot wij zelf 2x in de fout gingen en de mannen uit Brecht dit telkens afstraften. 0-1 en 0-2.

Na de rust speelde Echt Brecht een versnelling hoger, het zegbroek kwam er niet meer aan te pas. Onze tegenstander kon nog 4x scoren, wij konden daar slechts twee kleine kansen van Sven VDB en Bart G. tegenover zetten.

0-6 eindstand, proficiat Echt Brecht met jullie titel.

Ploeg: Tim, Michiel, Dave, Sven H, Dries, Domien, Sven VDB, Wannes, Ive, Bram B, Nick (Batte)