Op speeldag 22 traden we thuis op tegen SV Mazel, de nummer 4 in de stand. Al snel werd duidelijk dat dit geen makkelijke wedstrijd werd. Mazel beschikte over een goed voetballende ploeg, met een sterke verdediging en een ijzersterke doelman.

Toch speelden wij zelf ook geen slechte wedstrijd, we probeerde achteraan goed rond te spelen en het spel ging goed op en neer. Het was mazel dat op voorsprong kwam, na te lang getwijfel in de verdediging kon de mazelse spits de bal in de linkerhoek binnentrappen. Met nog enkele kleine kansen langs beide kansen, maar geen doelpunten gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Ive, die zich overslapen had, in de plaats van Bram Boeckx. De tweede helft was mazel duidelijk de betere ploeg, zij liepen uit tot 0-3, de weinige kansen die we kregen werden ofwel gemist, ofwel schitterend gepakt door de bezoekende doelman. Toch konden we nog de eerreder scoren. Een indraaiende hoekschop van Wouter werd aan de tweede paal binnengekopt door Ive. 1-3 Eindstand.

De ploeg: Tim, Sven H, Jef, Dave, Michiel, Wouter, Wannes, Kurt, Bob, Sven VDB, Bram B (Ive)