Het leek al eeuwen geleden maar eindelijk speelden we nog eens een thuismatch. Dit was ook meteen de eerste keer dat we bij vriestemperaturen moesten aantreden. En op ons veld betekent dat moeilijk voetballen... 15 man op post dus we konden op volle kracht de heren van Sint-Lenaerts bekampen.

De eerste helft begonnen we meteen stevig met enkele kansen. Lang duurde het niet voor we een eerste keer de netten deden trillen. Nick V tikte een voorzet bij de eerste paal binnen maar deze goal werd onbegrijpelijk afgekeurd voor buitenspel. Sint-Lenaerts prikte meteen tegen. Tim en een tegenstrever kwamen gelijk bij de bal maar het was de spits van Sint-Lenaerts die met de bal aan de haal ging en zo de 0-1 eenvoudig kon binnen leggen. We bleven echter doordrukken en het was Dries Vdl, die aan een zeer sterke wedstrijd bezig was, die met een mooi schot van net buiten de baklijn de 1-1 op het scorebord zette. Ook onze topschutter Ive wist te scoren maar ook zijn goal werd afgekeurd na een twijfelachtige buitenspelfase. Net voor de rust was het echter weer Sint-Lenaerts die wisten te scoren na wat leek op een verloren voorzet. Rusten bij 1-2.

De tweede helft ruimden Bram en Wuyts plaats voor Wouter en Bob. Ook nu was het balbezit voor de VK maar kansen creëren bleek moeilijk. Onze tegenstander gaf ons een lesje in efficiëntie. Onze doelman moest een afstandsschot lossen waardoor een goed gevolgde tegenstrever de bal kon binnen leggen. Tijd voor nog wat meer frisse krachten en na 10 minuten in de tweede helft kwamen ook Sander en Michiel in de ploeg in de plaats van Nick V en Dries. Eindelijk wisten we één van de weinige kansen te verzilveren. Wannes scoort de 2-3 en gezien het spelverloop geloofde iedereen naast de lijn nog in een comeback. Maar het leek ons vandaag niet gegund want alweer viel het doelpunt aan de overkant. Tim werkt een bal weg in de voeten van de tegenstander waarna deze de eindstand op het bord zet.

We kregen vandaag een les in efficiëntie. Dringend tijd dus om ons te herpakken! Volgende week trekken we naar Rijkevorsel voor een wedstrijd tegen de Breugeltjes. Allen op post!