Vandaag stond de verre verplaatsing tegen Zondereigen op het programma. De eerste helft begon moeizaam voor het zegbroek, veel balverlies, slechte passes, enz... Dit resulteerde ook al snel in een achterstand. Zondereigen speelde goed voetbal en met één simpele pass kwam hun spits alleen voor doel, Tim was kansloos, 1-0.

Het zegbroek kwam beter in de wedstrijd en speelde nu wel mooi het balletje rond, echte kansen leverde dit echter niet op. Zondereigen, bleef goed voetballen en diepte de score verder uit tot 3-0. We konden tegenprikken op de counter, een lange bal van Ive werd afgewerkt door Sven VDB, 3-1. Zondereigen scoorde nog 3 keer voor de rust en ook Wannes scoorde nog één keer. Een mooi afstand schot belande in de kruising. 6-2.

De tweede helft begon goed voor het Zegbroek. Een vijftal minuten bezig, een lange bal van Sven VDB werd rustig afgemaakt door onze topschutter Ive. Niet veel later kon Wannes zijn tweede van de avond maken. Opnieuw een afstandschot dat over de keeper in doel valt. Ive pakt nog een gele kaart en zondereigen kon nog scoren.

Ondanks de 7-4 nederlaag, geen slechte wedstrijd van het Zegbroek. De top 4 loopt stillekes verder uit, volgende week kunnen we over Sint-Lenaerts wippen, mits winst!

Ploeg: Tim, Bram, Sven H, Jeffrey (Dave), Vinnie (Wim VDV), Sven VDB, Wannes, Kurt, Michiel, Ive, Nick