Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tussen de (voorlopige) nummers 7 en 8 op het programma. In de heenronde hebben we de punten (misschien wel onverdiend) thuis gehouden tegen een sterke tegenstander. Vandaag kwamen we slechts aan elf spelers, waarvan één speler de schoenen al enkele jaren geleden aan de haak had gehangen. Een triestige opkomst de laatste weken in de uitmatchen.

Al bij al starten we goed aan de wedstrijd, kleine gammel had meer balbezet, maar zonder echt doelgevaar. Vk Zegbroek kwam enkele keren gevaarlijk opzetten. Ive, eenzaam in de spits, maakte het de Gammelse verdediging enkele keren flink moeilijk. Het was Bart Wuyts die de score opende, na een mooie trap in de linkerbenedenhoek! Tien minuten voor we gingen rusten werd Sven VDB de diepte ingestuurd, deze werd foutief afgestopt en de hieropvolgende vrije trap werd door Wannes mooi in de hoek geplaatst. 0-2, hier gingen we ook mee rusten!

Na de rust dezelfde elf aan de aftrap. Sven H en Dave sukkelde ondertussen al met kleine kwaaltjes. Maar wisselen was uiteraard niet mogelijk. Het zegbroek starte slap, op een mum van tijd had Kleine Gammel de achterstand omgezet in een 3-2 voorsprong. Het zegbroek zakte als een pudding in elkaar en kon hier niets meer tegenover zetten. We kregen er nog één om de oren en keerden zo zonder punten huiswaarts.

Ploeg: Tim, Bram, Bart V, Dave, Michiel, Sven H, Wannes, Velde, Sven VDB, Bart W, Ive