Vandaag stond speeldag 15 op het programma. We speelden tegen een lager geklasseerde ploeg "Het Vervolg", die met 11 punten op een 12e plaats in het klassement staan. Toch wel onder hun waarde gerangschikt bleek na de match van vandaag.

De eerste helft ging gelijk op, beide ploegen hielden het goed dicht achteraan en dit resulteerde in weinig doelgevaar. Toch kwam het vervolg op voorsprong.. Een voorzet vanop de flank werd ongelukkig in eigen doel gekopt door Sven VDB, 0-1 achter. Deze achterstand heeft echter niet lang geduurd. Topscorer Ive kreeg de bal in de lucht toegespeeld, neemt deze in één tijd op de slof en knalt deze onhoudbaar binnen! Het vervolg kreeg nog één open doelkans, maar de bezoekende spits besloot ver naast. We gingen rusten met een 1-1 gelijke stand.

De tweede helft kwamen Stijn en Gwen in de ploeg. De tweede helft was het Vervolg de betere ploeg. Dave, die weer een schitterende partij speelde, verkeek zich dan toch één keer op een botsbal... hierdoor kwam een speler van het Vervolg alleen voor doel, maar opnieuw werd deze open doelkans gemist. Niet veel later werd een bezoekende speler al dan niet foutief gestopt in onze baklijn, de scheidsrechter gaf geen penalty, hoewel het vervolg hier nadrukkelijk om vroeg. Op corner kwam Kurt nog dichtbij een doelpunt, maar zijn kopbal ging net over de lat. Bob was ondertussen Sven H komen vervangen en toonde zich gretig. Hij scoorde een twintigtal minuten voor het einde de 2-1.

Het zegbroek kwam nog één keer goed weg, een schot op doel werd gepakt door onze doelman. Het vervolg dacht dat de bal over de lijn was geweest, maar onze doelman en de scheids besliste hier anders over. Zo bleef het 2-1 en kwamen we goed weg. We pikken hier vandaag misschien wel twee punten, maar door onze inzet en werkkracht was dit toch nog verdiend.

De ploeg: Tim, Bram (Gwen), Dave, Sven H (Bob), Vinnie (Michiel), Sven VDB, Wannes, Kurt, Wouter, Ive, Nick (Stijn)

Zaterdag sluiten we de heenronde af met een vat bij de sponsor!