Na een 0 op 6 werd het tijd om ons te herpakken en zo de aansluiting met de top van het klassement niet te verliezen. Topschutter Ive is een fervent verzamelaar van gele kaarten waardoor hij deze match moest missen. Een inkomende transfer met Dries Kenis die ons de komende 3 weken komt versterken. In totaal 15 spelers op post en dus positieve selectieproblemen voor coach Van Tendeloo.

De trainer zag zijn ploeg furieus van start gaan en na 10 minuten stond er reeds 3 tegen 0 op het scorebord. Eerst werd Wouter goed weggestuurd door Wannes. Hij mocht alleen op de keeper af en werkte beheerst af. Iets later mocht ook Sven Vdb alleen richting doel en met een lob wist hij de doelman te verschalken. Ook Dries Vdl pikte een goaltje mee met een afstands"schot" waarbij de keeper van Westmalle toch niet bepaald vrijuit ging. Het tempo verdween vervolgens wat uit de match maar toch wisten Sven Vdb met een intikker en Dries Kenis met een parel in de winkelhaak de score nog aan te dikken. Ook aan de overkant wist Westmalle te scoren op een vrije trap waardoor we gingen rusten met 5-1.

Na de rust tijd voor wat fris bloed en dus kwamen Bram, Sander en Sven H in de ploeg in de plaats van Dries Vdl, de Shaggy en Wouter. De tweede helft sloop er nonchalance in het spel en gingen veel spelers te nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt. De organisatie viel weg met als gevolg dat er nog 3 tegendoelpunten werden geslikt. Zelf kregen we ook nog voldoende kansen maar enkel Sven Vdb wist er nog eentje te verzilveren die zo tekende voor een hattrick. Eindstand: 6-4.

Ook bedanken we nogmaals graag de scheidsrechter van dienst. Een speler van LG Westmalle nam deze taak voor zijn rekening aangezien er geen scheidsrechter was komen opdagen. Bedankt voor de correcte leiding in deze faire match!

De komende 3 weken spelen we achtereenvolgens tegen LG Sint-Lenaerts, Turnhout 72 en FC Echt Brecht. Sterke elftallen waartegen we op ons best zullen moeten zijn om iets te rapen. Allen op post dus!