Op de kalender stond vandaag een verplaatsing naar het Hemeltje. Voor de Jeff's een nieuwe naam, nieuwe truitjes en een nieuw café. Vorig seizoen werd er 4 op 6 behaald tegen de heren uit Zoersel. Na een uitstekende seizoensstart waren we ook vastberaden vandaag met de volle buit huiswaarts te keren.

Onze eerste helft was er één om snel te vergeten. Na 5 minuten een foute ingreep van de Vinnie in de baklijn en penalty. Tim was kansloos en de 1-0 was een feit. Veel slechte passes, weinig beweging,.. zorgden ervoor dat we zelf weinig kansen creëerden. Nick Vermeulen kwam alleen voor doel maar miste dé kans op 1-1. Aan de overkant was het wel raak. Een bal kwam via de deklat op het hoofd van een tegenstander die vrij mocht binnenkoppen. Stand bij de rust 2-0.

Tijd dus voor de coach om actie te ondernemen. Er werden 3 wissels doorgevoerd: Bram(bo), Ive en Wannes kwamen in de plaats van Domien, Vinnie en de Velde. Ook Sander moest halverwege de eerste helft het veld geblesseerd verlaten waardoor al onze wissels reeds opgebruikt waren.

De tweede helft begon een stuk beter. We schakelden over naar een systeem met 2 spitsen, Nick V en Ive, wat meteen voor meer dreiging zorgde. Na enkele minuten was het al raak: Ive mocht alleen naar de keeper toe en legde de bal klaar voor Sven Vdb die de 2-1 binnen schoot. Op corner kwam de bal opnieuw bij Sven Vdb terecht die de gelijkmaker tegen de netten prikte. De match was nu razend spannend met kansen langs beide kanten. Het Hemeltje was er het dichtste bij maar de paal stond tussen hen en de 3-2. Aan de overkant was het wel raak wanneer Wannes een scherpe steekpas nog net kon verlengen tot bij Ive. Onze topscoorder bleef koel: 2-3. Beide ploegen gingen volop voor winst en de doelmannen moesten vol aan de bak. Tim hield ons recht en vlak voor het laatste fluitsignaal maakte Sven Vdb op aangeven van Ive zijn derde van de dag. Eindstand 2-4.

Met een 9 op 12 krijgen we volgende week de Breugeltjes op bezoek. Opnieuw vol aan de bak dus!