Onze laatste voorbereidingsmatch van het seizoen speelden we op het terrein van sparka Nijlen tegen de heren van Corsica.

Het eerste doelgevaar was voor Corsica. Wouter, die vandaag in doel stond aangezien onze numero uno op vakantie is, werd meteen op de proef gesteld maar pakte uit met enkele mooie reddingen. Op een vrije trap moest hij zich toch gewonnen geven wanneer een tegenstrever vrij mocht inkoppen. We probeerden de bal meer rond te spelen wat resulteerde in kansen voor Sven Vdb, Wim en Wuyts. Op het halfuur besloot Sven Vdb op wandel te gaan in de defensie van Corsica en pakte hij uit met een mooi schot met links dat in de linkerbovenhoek verdween. 1-1. Vlak voor rust wisten de mannen van Corsica nogmaals te scoren uit een stilstaande fase. Een man mocht (alweer) vrij inkoppen bij een hoekschop. Ruststand 1-2. Na de rust liep het Zegbroek wat verloren en werd er te veel op de lange bal gespeeld. We konden de bal niet meer in de ploeg houden en al snel stond het 1-3. Corsica had de match in handen en speelde de match rustig uit. In de laatste minuut wist de (kleine) Cambré nog te scoren op hoekschop. Eindstand 2-3.

Er is nog werk aan de winkel willen we de vooropgestelde doelen voor dit seizoen behalen!

Selectie: Bram Boeckx, Yentl Cambré, Vincent Henderieckx, Sven Huysmans, Dave Vanbeveren, Sander Van den Broeck, Sven Van den Bruel, Michiel Van de Weerd, Wouter Van de Weerd, Domien Van Rooy, Wannes Van Tendeloo, Wim Van Tendeloo, Bart Wuyts