"We zitten me nen ballenknijper"

Unitas, een verplaatsing waar velen tegenop kijken. Een gigantisch veld waar wij als ploeg onze draai maar niet lijken te vinden. Het plein van het Zegbroek is misschien wel het kleinste dat je tegenkomt in de competitie en dat maakt het voor ons dus nooit eenvoudig tegen een ploeg die de ruimte goed benut.

Tim stond als een tijger zijn doel te verdedigen en het is dankzij hem dat we zo lang de 0 hebben kunnen houden. In de 25ste minuut was het dan toch raak en ook de 2-0 volgde al snel. De tweede helft was er te veel aan. De laatste 20 minuten zaten alle Zegbroekenaars erdoor en werd de score nog uitgediept. De Wannes nam de eerredder voor zijn rekening toen hij een afgeweken schot zag binnengaan. Eindstand: 6-1.

Volgende week komen de Breugeltjes op bezoek. Zij hebben 3 punten meer als ons. Aan ons om de 3 punten thuis te houden!

We onthouden ook nog dat we met nen 'ballenknijper' zitten. Een speler van ons, we noemen geen namen (Ive), kreeg punten van onze tegenstander na de match zelfs nadat hij is getast had bij zijn rechtstreekse tegenstander.