Match tegen TechnicoOverdreven uitslag tegen Technico

Vandaag stond de match tegen de heren van Technico op het programma. Niet de meeste geliefde ploeg van VK Zegbroek en ook vandaag bleek dit niet anders te zijn. Vanaf minuut één was het een gezaag en geklaag aan het adres van de scheidsrechter.

We begonnen zwak aan de wedstrijd, de eerste tien minuten stonden we te slapen en gaven we Technico teveel ruimte. Hierdoor kwamen ze dan ook al snel op voorsprong. Daarna kwamen we beter in de wedstrijd, er waren enkele afstandschoten van Wim VT en Ive, momenteel nog zonder echt gevaar. Ook Technico kwam nog enkele keren goed voor doel, maar telkens dook een sterk keepende Tim de ballen uit de hoek!

Nog voor de rust kwamen we langszij, Ive kon in twee tijden de bal voorbij de bezoekende doelman trappen. Technico kwam echter snel langszij met een prachtige vrije trap. Tim zat er nog met de vingertoppen bij, maar de bal verdween mooi in de kruising.

Na de rust pakte het Zegbroek de touwtjes in handen. De eerste twintig minuten werd onze tegenstander weggeblazen. Spijtig genoeg konden we hier geen doelpunten uit putten, integendeel.. de eerste "kans" van Technico was meteen raak. Tim verkeek zich op een vrije trap van net over de middellijn. 1-3. Technico speelde de wedstrijd zonder veel problemen uit en kon nog twee keer scoren. 1-5 eindstand.

Ploeg: Tim, Sjarel, Dries, Wouter, Bram (Sander (Michiel)), Sven VDB, Sven H, Nick DC, Maarten, Ive, Wim VT (Wannes)