Te weinig creativiteit

15 man present tegen de nieuwkomer Achterstenhoek. Nick de Ceulaer had nog wat last van zijn knie na vorige week en kon dus rusten. Ook den Batte werd de nodige rust toegekend aangezien hij, buiten zijn gebruikelijke powernapkes ‘s nachts, maar weinig geslapen had! Achterstenhoek had onze luxe niet en moest beginnen aan de match met slechts 10 man.

Het Zegbroek eiste al vanaf het begin al het balbezit op. Achterstenhoek moest gedwongen, met 10 man, vanuit de organisatie spelen op de counter. Het Zegbroek had het lastig met de stugge defensie van Achterstenhoek en kon maar moeilijk kansen creëren. De beste kans kwam er toen Maarten een pass van de keeper onderschepte en hem tot bij Nick Vermeulen legde. Deze besloot op de keeper. De counters van Achterstenhoek zorgden voor weinig gevaar al moest Dave “de tank” Van Beveren wel een gele kaart incasseren toen hij een speler van Achterstenhoek met een schouderduw tegen de grond werkte. Rusten gingen we bij 0-0.

Ook in de tweede helft veel goede wil. Er werd rustig opgebouwd wachtend tot er zich een gaatje voordeed. Achterstenhoek speelde echter een collectief sterke match en hield het al bij al makkelijk toe achteraan. Na 20 minuten in de tweede helft werd hun spits gelanceerd. Deze twijfelde niet en knalde de 1-0 binnen. Er werd nu nog nadrukkelijker naar het doelpunt op zoek gegaan maar verder als een kopbal op de lat van de Wuyts kwamen we niet meer. De Wouter bespaarde ons van een nog grotere blamage door een gemaakt doelpunt uit de goal te werken. De frustraties speelden hoog op en Nick Vermeulen en Maarten pakten beiden nog een gele kaart wegens protest. De late inbreng van de Charel en de Michiel mocht ook niet meer baten. We keerden naar Vorselaar terug met 0 punten. Eindstand: 1-0.