Een match op het scherpst van de snee

St Lenaerts had al 6 punten uit 3 matchen en we wisten dus dat het geen gemakkelijke match zou worden.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en eisten het balbezit op. Veel uitgespeelde kansen kwamen hier niet uit voort. Naarmate de eerste helft vorderde herstelde het evenwicht in de match zich en wist St Lenaerts te scoren. Lang konden ze echter niet genieten van hun voorsprong want nauwelijks 2 minuten later trapte Wannes een vrije trap binnen. De muur van de tegenpartij was, op zijn minst gezegd, een beetje onorthodox opgesteld waardoor Wannes in de volledig vrij gelaten hoek kon binnentrappen. Iets later besloot Michiel, die linksback stond, eens aan een rush te beginnen. 4 man in de wind en toen zijn schot op doel geblokt werd, kwam de bal bij Domien terecht. Die twijfelde niet en verschalkte de doelman. Rusten gingen we bij een stand van 2-1.

2 ploegen die vol voor de winst gaan, dan wordt de fairplay al wel eens vergeten. Toen Bram Boeckx, zo goed als hij is, de bal voor de tegenpartij ging halen in de wei besloot St Lenaerts al voort te spelen zonder te wachten tot Bram terug op het veld was gekeerd. De gemoederen liepen hoog op en wat volgde waren vele discussies tussen beide partijen. Ook het tweede doelpunt van St Lenaerts zorgde voor discussie. Een speler van St Lenaerts kon de bal net wel/niet binnenhouden en zette deze voor doel: 2-2. In de spits was Ive ook geen vrienden aan het maken. De hele verdediging zocht hem inmiddels op en 10 minuten voor tijd moest Ive dan ook naar de kant met 2 gele kaarten. St Lenaerts drukte nog stevig door maar kwam niet meer tot scoren. Al bij al een terechte uitslag voor deze match.

Ploeg: Tim, Wouter, Charel, Sven, Michiel (55’ Bram), Domien, Nick DC (65’ Batte), Wannes, Ive, Wuyts, Nick V