Zondereigen geeft voetballesOpnieuw onderuit tegen de leider

Zondereigen, al jaren één van de sterkste ploegen uit onze reeks. Nog nooit konden we hier punten tegen pakken en ook vandaag werd het snel duidelijk dat dit niet het geval ging zijn.

Hoewel we in de eerste helft vrij goed speelden kwamen we toch al vrij snel op een 2-0 achterstand. Toch kwamen er ook kleine kansen voor ons. Sven VDB kon op voorzet van Sven H de 2-1 binnenkoppen. Hierna was het zegbroek baas, helaas kwamen we niet meer tot scoren voor de rust.

Na de rust was het meteen over en out. Twee snelle tegendoelpunten na telkens individuele foutjes zorgden voor een 1-4 achterstand. Daarna speelden we veel te aanvallend en dat wordt natuurlijk afgestraft tegen zo'n ploeg.. Zondereigen liep makkelijk uit tot 1-8.

In de slotfase konden we nog eens tegenscoren, een voorzet van de Jeff op links die door Wannes (na een fameus spurtje) in doel verlengd werd.

Ploeg: Tim, Charel, Jeff, Sven H, Vinnie, Maarten, Nick DC, Wannes, Sven VDB, Wim VT (Domien), Nick V

Niet ingevallen: Wim VDV