vk zegbroekZoveelste nederlaag tegen Zondereigen

Vandaag was het weer zover, een wedstrijd tegen zondereigen.. Nog nooit konden we een puntje pakken tegen deze ploeg en ook vandaag was dit niet het geval.

De eerste helft konden we nochtans goed standhouden, er werd goed verdedigd en we gaven weinig kansen weg. We konden hier zelf weinig tot geen doelgevaar tegenover stellen. Uiteindelijk was het dan toch raak voor de bezoekers.. een afstandschot verdween onder onze doelman tegen de netten. Het zegbroek kon gelijkmaken op een corner, een kopbal van Nick DC verdween in doel. 1-1!

Deze score konden we niet lang vasthouden, een knappe actie werd even mooi binnengekopt. 1-2. Nog voor we gingen rusten stonden de bordjes opnieuw gelijk. Deze keer was het de Vinnie die kon scoren.

Na de rust was het duidelijk wie de sterkste ploeg was. Zondereigen scoorde nog vijf keer en won zo makkelijk met 2-7. Een slappe tweede helft van de VK. Hopelijk kunnen we vanaf volgende week opnieuw punten beginnen pakken. Met een triestige 5 op 27 kunnen we allerminst tevreden zijn.

Volgende drie wedstrijden tegen Sint-Lenaerts, Achterstenhoek en Westmalle. Een 6 op 9 zou mooi zijn!

De ploeg: Tim, Bram (Vads), Dave (Davy), Vinnie (Sven H), Charel, Maarten, Nick DC, Jeff, Dries, Nick V, Wouter